Bij opname van onze werkzaamheden komt het veelvuldig voor dat kozijnen, ramen en/of deuren gedeeltelijk aangetast zijn door houtrot. Soms komt het zelfs voor dat gevelelementen zodanig aangetast zijn dat van een stevige constructie geen sprake is. Ook kan er sprake zijn van stormschade, waardoor vervanging van gevelelementen noodzakelijk blijkt te zijn. Voor al deze problemen kunnen wij van MJansen Glas  een oplossing aanbieden.

MJansen Glas neemt  in overleg met u de betreffende schade aan het gevelelement op. Bij opdrachtverstrekking wordt op dezelfde dag het betreffende gevelelement gerepareerd dan wel vervangen en tevens de nieuwe beglazing geplaatst. Indien u dat wenst kan MJansen Glas zelfs het schilderwerk voor u herstellen

 

 

In meer dan de helft van het geval is een reparatie of deelvervanging al genoeg en dit kunt u al veel geld besparen! Mjansen Glas is aangesloten bij repair care Nederland.
Wanneer wij aangetaste stukken kozijn tegen komen, vervangen we deze voor nieuw of repareren wij met 2 componenten. Mocht het niet mogelijk zijn houtrot te vervangen, kan Mjansen Glas ook zorgen voor nieuwe kozijnen.

Op onze duurzame houtrot reparaties geven wij 10 jaar garantie!!

Voor meer informatie klik hier of bel 06 29 36 00 61

Last van condens !

Lekgeslagen isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Vocht kan tussen het dubbelglas terecht komen waardoor uw glas kan beslaan.


Last van vocht tussen uw dubbelglas?
Als uw isolatieglas lek blijkt te zijn, dan kunt u hier helaas niets meer aan doen. Het lekgeslagen dubbelglas kan namelijk niet gerepareerd worden. Uw raam heeft zijn gehele isolatie vermogen verloren u zult dan de ramen waar vocht in zit/lek geslagen zijn moeten vervangen voor een nieuw isolatieglas.

Voor meer informatie bel:
06 29 36 00 61