Kozijnen die al even meegaan kunnen gaan rotten. Dit is niet alleen een doorn in het oog, maar zal ook te merken zijn in uw stookkosten. Wilt u uw woning beter isoleren (eventueel in combinatie met dubbelglas) of wilt u kozijnen die uw veiligheid waarborgen? Ook de uitstraling van uw huis kan een reden zijn om uw kozijnen te laten vervangen. Immers, kozijnen zijn echte blikvangers van een woning.


Bent u een beetje huiverig voor het laten vervangen van uw kozijnen? U hoeft niet bang te zijn dat uw huis verandert in een bouwput of dat het een kostbare, langdurige aangelegenheid wordt als u de klus laat klaren door MJansen Glas. Er zijn verschillende opties mogelijk met ieder zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld:
    •   Houten kozijnen
    •   Kunststof kozijnen

 

Voor meer informatie klik hier of bel 06 29 36 00 61

Last van condens !

Lekgeslagen isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Vocht kan tussen het dubbelglas terecht komen waardoor uw glas kan beslaan.


Last van vocht tussen uw dubbelglas?
Als uw isolatieglas lek blijkt te zijn, dan kunt u hier helaas niets meer aan doen. Het lekgeslagen dubbelglas kan namelijk niet gerepareerd worden. Uw raam heeft zijn gehele isolatie vermogen verloren u zult dan de ramen waar vocht in zit/lek geslagen zijn moeten vervangen voor een nieuw isolatieglas.

Voor meer informatie bel:
06 29 36 00 61