Als u om u heen kijkt zullen de meeste kozijnen die u tegenkomt van hout zijn. Meestal bestaan deze kozijnen uit hardhout. Houten kozijnen vergen weinig onderhoud, eens in de vijf jaar schilderen is voldoende. Hoewel de prijs van houten kozijnen iets hoger is dan kunststof kozijnen, hebben veel mensen een voorkeur voor de karakteristieke look.

 

 


Enkele soorten hardhout die regelmatig gebruikt worden zijn meranti, vuren, grenen, lariks, robinia en sapupira. De houten kozijnen die MJansen Glas voor u plaatst zijn voorzien van het FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout dat voor uw kozijnen gebruikt wordt afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

Voor meer informatie klik hier of bel 06 29 36 00 61

Last van condens !

Lekgeslagen isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Vocht kan tussen het dubbelglas terecht komen waardoor uw glas kan beslaan.


Last van vocht tussen uw dubbelglas?
Als uw isolatieglas lek blijkt te zijn, dan kunt u hier helaas niets meer aan doen. Het lekgeslagen dubbelglas kan namelijk niet gerepareerd worden. Uw raam heeft zijn gehele isolatie vermogen verloren u zult dan de ramen waar vocht in zit/lek geslagen zijn moeten vervangen voor een nieuw isolatieglas.

Voor meer informatie bel:
06 29 36 00 61