U wilt één keer investeren in kozijnen die levenslang meegaan? Kunststof is een materiaal dat zich zeer goed leent voor toepassing in gevelelementen. Het laat zich probleemloos blootstellen aan alle weersomstandigheden en vereist nagenoeg geen onderhoud. Naast de praktische voordelen is kunststof op het oog niet meer te onderscheiden van hout.


Enkele voordelen van kunststof kozijnen:

  • Duurzaam: de levensverwachting van kunststof kozijnen bedraagt zo’n 50 jaar.
  • Onderhoudsarm: kunststof hoeft niet geschilderd te worden.
  • Isolerend: de profielen omvatten meerdere kamers. Deze kamers zorgen voor warmte- en geluidsisolatie.
  • Inbraakwerend: kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventuele poging tot inbraak versplintert het niet. Past u tevens goedgekeurd hang- en sluitwerk toe. Dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2.
    Brandveilig: kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar.
  • Veelkleurige mogelijkheden: behalve de reguliere wit en crèmekleurige kozijnen biedt Mjansen Glas meer keuzemogelijkheden. Zo kunnen zowel de kozijnen als draaidelen worden voorzien van een houtnerfstructuur.

 

Voor meer informatie klik hier of bel 06 29 36 00 61

Last van condens !

Lekgeslagen isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Vocht kan tussen het dubbelglas terecht komen waardoor uw glas kan beslaan.


Last van vocht tussen uw dubbelglas?
Als uw isolatieglas lek blijkt te zijn, dan kunt u hier helaas niets meer aan doen. Het lekgeslagen dubbelglas kan namelijk niet gerepareerd worden. Uw raam heeft zijn gehele isolatie vermogen verloren u zult dan de ramen waar vocht in zit/lek geslagen zijn moeten vervangen voor een nieuw isolatieglas.

Voor meer informatie bel:
06 29 36 00 61