Soms kan het erg praktisch zijn om grotere ruimtes op te delen in kleinere delen door middel van een scheidingswand. En wanneer u dan kiest voor glazen scheidingswanden zult u ervaren dat de uitstraling van de grote ruimte niet verloren gaat. Wanneer u bij MJansen Glas scheidingswand bestelt, bent u verzekerd van een mooi en functioneel ontwerp.

 


Scheidingswanden op kantoor

Wanneer u met zijn allen aan het werken bent in één grote ruimte, kunt u weleens last krijgen van de rumoerigheid om u heen. Praktischer is het dan om scheidingswanden of tussenwanden aan te brengen in het kantoor. Zo verdeelt u de ruimte in kleinere oppervlakten en kan iedereen naar hartenlust werken. MJansen Glas levert niet alleen uw scheidingswand, maar helpt ook met het plaatsen ervan.

Voor meer informatie klik hier of bel 06 29 36 00 61

Last van condens !

Lekgeslagen isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Vocht kan tussen het dubbelglas terecht komen waardoor uw glas kan beslaan.


Last van vocht tussen uw dubbelglas?
Als uw isolatieglas lek blijkt te zijn, dan kunt u hier helaas niets meer aan doen. Het lekgeslagen dubbelglas kan namelijk niet gerepareerd worden. Uw raam heeft zijn gehele isolatie vermogen verloren u zult dan de ramen waar vocht in zit/lek geslagen zijn moeten vervangen voor een nieuw isolatieglas.

Voor meer informatie bel:
06 29 36 00 61